Bij de toetscentra wordt een niet-programmeerbare rekenmachine ter beschikking gesteld (net als pen en kladpapier). Dit is een Casio FX-82MS. Met deze rekenmachine zijn alle benodigde bewerkingen mogelijk, inclusief machtsverheffen. Machtsverheffen doe je via de knop "^" (bijvoorbeeld 3 tot de macht 4 wordt 3^4).

Het is in sommige gevallen toegestaan om andere hulpmiddelen (bijvoorbeeld wetbundels) mee te nemen. Download voor een overzicht de productinformatie van het betreffende examen.