Om u te kunnen inschrijven voor onze examens heeft u een account bij ons nodig. Dit kunt u aanvragen door naar onze website te gaan. Daar kunt u klikken op 'log in en boek je examen'. Dan opent zich een inlogscherm. Daaronder staat 'ook een account?'Als u daarop klikt verschijnt een invulformulier voor uw gegevens. Nadat u het formulier heeft ingevuld en op verzenden heeft geklikt ontvangt u van ons een email. In deze e-mail staat een activatielink om het account te activeren. Dit dient u binnen 24 uur te doen (anders vervalt de activatielink).